Over ons

Wie zijn wij?


100% ZPP is een produkt van Tenderplace


Tenderplace heeft al ruim 5 jaar een leidende positie als producent en leverancier van tools voor ZZP’ers en bemiddelingsbureaus. Met ruim 15 jaar ervaring in CRM-systemen, informatie op te halen bij onze klanten en door snel in te spelen op de markt (o.a. DBA wetgeving) is 100% ZZP ontstaan. 100% ZPP is door een integrale samenwerking met programmeurs, fiscalisten, arbeidsjuristen en ZZP’ers ontwikkeld tot een hoogwaardig produkt.

Download onze app:
Google Play Store - App Store

Overige documenten:
Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy en cookiesbeleid

Onze missie


Onze software, uw gemak


Bij modern ondernemerschap hoort en goed softwarepakket. Niet alleen omdat de Belastingdienst nu eenmaal verlangt dat u een deugdelijke administratie bijhoudt, maar vooral omdat een overzichtelijke bedrijfsadministratie goed inzicht geeft in hoe het met uw bedrijf gaat. NU heeft niet iedere ondernemer veel affiniteit met software. Daarom zien wij het als onze missie om software te ontwikkelen waarmee iedereen, met of zonder uitgebreide softwarekennis, gemakkelijk en snel gegevens kan verwerken. Dat doen we voor ondernemers (ZZP'ers), maar ook voor bureaus en bedrijven die flexibel personeel inhuren.

Onze visie


De cloud is de toekomst


Steeds meer ondernemers kiezen voor gegevens verwerken in de cloud. Dat is niet verwonderlijk. De cloud biedt vele voordelen. Natuurlijk omdat online software betekent dat u niet aan een vaste computer gebonden bent. Is er een internetverbinding, dan is er toegang tot de software. Wij kiezen voor de cloud, omdat het veel gemak oplevert voor de ondernemers. Met onze innovatieve cloudoplossing bieden we ondernemers een goede en gebruiksvriendelijke online tool. Door goed te luisteren naar wensen van onze gebruikers wordt 100% ZZP steeds innovatiever gemaakt om het nog makkelijker te maken.

100% ZZP laat zien dat je onderneemt


Maak kennis met het alles in-1-pakket.